Açıklama
Yer Fıstıklı Cezerye
Cezerye harcı kazanlarda belirli bir süre kaynatılır. Daha sonra Osmaniye’de yetiştirilen en güzel fıstıklar karışıma ilave edilir. Bir süre daha kaynatıldıktan sonra dinlendirilmek üzere pasalara alınır. Cezerye harcı dinlendirildikten sonra özel kesim makineleri ile nihai formu elde edilir. Cezerye yüzeyi Hindistan Cevizi ile kaplandıktan sonra titizlikle paketlenerek servis edilir.
İçindekiler: Şeker, mısır nişastası, asitlik düzenleyici (sitrik asit), çeşidine göre doğal (gül, limon, nar, portakal, çilek, muz, kivi, kakao, bergamot) aroması, çeşidine göre (çöğen suyu, Hindistan cevizi, fındık içi, Antep fıstığı, badem içi, ceviz içi, yer fıstığı içi)çeşnisi. Çeşidine göre renklendirici (tartrazin e102, sunset yellow e110, teagreen e233)