Açıklama
Cevizli Bandırma Ekstra
Tıpkı cevizli bandırma prosedüründe uygulanan işlemlere benzer olarak, bandırma harcı kazanlarda kaynatılır. Kaynayan bandırma harcı yeterli kıvama ulaşmadan önce, ekstra ceviz olarak adlandırdığımız bol miktarda ceviz karışıma ilave edilir. Soğuması için pasalarda dinlendirilen bandırma harcı, özel bir merdane yardımıyla tezgahta açılarak, kesme makinesinde kendine has formuna kavuşturulur. Daha sonra pudra şekeri ilavesi yapılarak BAHTİYAR DOĞAN müşterilerine sevk edilmek üzere ambalajlanır.
İçindekiler: Şeker, mısır nişastası, asitlik düzenleyici (sitrik asit), çeşidine göre doğal (gül, limon, nar, portakal, çilek, muz, kivi, kakao, bergamot) aroması, çeşidine göre (çöğen suyu, Hindistan cevizi, fındık içi, Antep fıstığı, badem içi, ceviz içi, yer fıstığı içi)çeşnisi. Çeşidine göre renklendirici (tartrazin e102, sunset yellow e110, teagreen e233)