Açıklama
Basma Antep Fıstıklı Paşa Lokum
Beyaz lokum usta ellerle pişirilerek kalıplara döküldükten sonra soğumaya bırakılır. Lokumlar bir süre bekledikten sonra küp şeklinde kesimi yapılır. Ardından lokumlar, Hindistan Cevizi ile kaplanır. Kaplaması yapılan lokumların üzerine Antep Fıstıkları yerleştirilir ve daha sonra özenle kutulanarak servis edilir.
İçindekiler: Şeker, mısır nişastası, asitlik düzenleyici (sitrik asit), çeşidine göre doğal (gül, limon, nar, portakal, çilek, muz, kivi, kakao, bergamot) aroması, çeşidine göre (çöğen suyu, Hindistan cevizi, fındık içi, Antep fıstığı, badem içi, ceviz içi, yer fıstığı içi)çeşnisi. Çeşidine göre renklendirici (tartrazin e102, sunset yellow e110, teagreen e233)